ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
10τμχ Garden Gourmet Sensational Burger
10τμχ potato bun
300g μανιτάρια
20ml ηλιέλαιο
15ml ζωμό μανιταριών
200g κρεμμύδια ξερά
200ml vegan ranch dressing
30g πάστα πιπεριού
100g baby σπανάκι
10τμχ vegan τυρί τσένταρ
10τμχ πατάτα Rosti 45g
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Κόβουμε/καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τηγανίζουμε σε λάδι.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες 1cm.
Ανακατεύουμε το ranch dressing με την πάστα πιπεριού.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά.
Τοποθετούμε τα Garden Gourmet Sensational Burger στο φούρνο και ψήνουμε για 6-8 λεπτά.
Τηγανίζουμε το Rosti μέχρι να γίνει τραγανό.
Φρυγανίζουμε τα ψωμάκια και τοποθετούμε το σπανάκι, το vegan τυρί τσένταρ, τα μανιτάρια, την σάλτσα ranch και τα κρεμμύδια.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΙΜΕΣ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια
54kcal
Λιπαρά
29g
Κορεσμένα Λιπαρά
6.1g
Υδατάνθρακες
56g
Σάκχαρα
5.8g
Ενδώδιμες Ίνες
11g
Πρωτεΐνες
23g
Αλάτι
1.4g