Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Tips Ζαχαροπλαστικής για την τέλεια Γκανάζ με Nestlé Dessert

Πώς να φτιάξετε σωστά τη γκανάς;

Σε ένα γυάλινο μπολ, σπάστε σε κομματάκια την κουβερτούρα. Βράστε 200ml κρέμας γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και περιχύστε την κουβερτούρα. Αφήστε την για 5 λεπτά και ανακατέψτε στη συνέχεια με το σύρμα. Χρησιμοποιήστε αντίστοιχη ποσότητα κρέμας γάλακτος και κουβερτούρας κάθε φορά (πχ. 100ml με 100γρ κ.ο.κ).

Μπορείτε να δώσετε γεύση και άρωμα στη γκανάς σας προσθέτοντας κανέλα ή κάρδαμο (1κ.σ. για 1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT). Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε 12 φύλλα μέντας στην κρέμα γάλακτος και να τα αφαιρέσετε 5 λεπτά αργότερα πριν περιχύσετε την κουβερτούρα.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!