Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Tips: Για ένα Τέλειο Σοκολατένιο Φοντί με Nestlé Dessert

Ποιο είναι το μυστικό για τέλεια λιωμένο φοντύ σοκολάτας;

Αν λιώσετε τη σοκολάτα σας σε μπεν-μαρί, πρέπει κατ’ αρχάς να φροντίσετε η φωτιά να είναι πολύ χαμηλή και να μην προσθέσετε ούτε μια σταγόνα νερό επειδή λόγω των υγρών υπάρχει ο κίνδυνος να πήξει το μίγμα σας. Έτσι, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την επιθυμητή θερμοκρασία (ιδανικά 49ο C).

Στο φούρνο μικροκυμάτων ζεστάνετε τη σοκολάτα σε μέτρια ένταση (500W-μεσαία ένταση).

Ανακατεύετε τη σοκολάτα ανά 30’’.

Σταματήστε όταν η σοκολάτα έχει λιώσει.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!