Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Tips: Χρησιμοποιούμε Βούτυρο, λάδι ή ηλιέλαιο στις γλυκές συνταγές

Να χρησιμοποιήσω βούτυρο,  λάδι ή ηλιέλαιο στις συνταγές;

Το βούτυρο δίνει πιο εκλεπτυσμένη γεύση στα γλυκά μας σε σχέση με τη μαργαρίνη. Χρησιμοποιήστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να έχει μαλακώσει και να είναι εύκολη η επεξεργασία και το ανακάτεμα του με τα υπόλοιπα υλικά.

Όταν θέλετε να ψήσετε κρέπες προτιμήστε ηλιέλαιο, καθότι είναι πιο ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και πιο ουδέτερο στη γεύση στο τελικό σας αποτέλεσμα.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!