Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Κάνε χώρο στο σπίτι για τη γυμναστική σου

Δες τρόπους να διαμορφώσεις το διαμέρισμά σου έτσι ώστε να είναι λειτουργικό για τη γυμναστική σου. 

Κάνε χώρο στο σπίτι για τη γυμναστική σου

Πώς να κάνεις χώρο για γυμναστική ακόμη και στο πιο μικρό διαμέρισμα!

Θέλεις να κάνεις γυμναστική στο σπίτι σου, αλλά λόγω έλλειψης χώρου δεν έχεις κάνει το βήμα να το δοκιμάσεις ακόμα. Εάν ζεις σε ένα μικρό διαμέρισμα, θα χρειαστεί να βρεις τρόπους για να το διαμορφώσεις έτσι ώστε να το κάνεις λειτουργικό για τη γυμναστική και τη ζωή σου. Δεν είναι δύσκολο! Έχουν να κάνουν όλα με τη σωστή χρήση των επίπλων σου. Για να κάνεις λοιπόν τη γυμναστική στο σπίτι –ακόμη και στο πιο μικρό- εφικτή δοκίμασε αυτές τις απλές συμβουλές.

 

Κάνε τα έπιπλα σου εργονομικά

Εκ πρώτης όψεως το να κάνεις ασκήσεις μέσα στο δωμάτιο μπορεί να φαίνεται απαγορευτικό. Σκέψου διαφορετικά: Εάν κουνήσεις το τραπέζι του σαλονιού στην άκρη έχεις αρκετό χώρο άσκησης; Εάν η απάντηση είναι ναι, μπορείς να προσθέσεις λοιπόν ροδάκια στα πόδια του τραπεζιού έτσι ώστε κάθε φορά που θα χρειάζεσαι το χώρο να το κάνεις γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο. Θυμήσου μόνο όταν τοποθετήσεις ροδάκια να επιλέξεις αυτά που ο τροχός κλειδώνει, έτσι ώστε να μη γλιστράει όταν δεν το θέλεις.

 

Και ο τοίχος είναι… χώρος!

Δες τον τοίχο σου αλλιώς και όχι απλά σαν ένα σημείο που μπορείς να κρεμάσεις πίνακες και πράγματα που σου αρέσουν. Μπορείς να ενσωματώσεις αποσπώμενα, αναδιπλούμενα όργανα γυμναστικής. Δοκίμασε επίσης τον απόλυτο εξοπλισμό χώρου για μικρούς χώρους, τους ιμάντες αντίστασης! Είναι φθηνοί και πιάνουν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο, ιδανικό για το μικρό σου διαμέρισμα! Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού.

Κάθισε αναπαυτικά

Εάν δεν έχεις την οικονομική άνεση για ακριβά όργανα γυμναστικής, μπορείς πολύ απλά να χρησιμοποιήσεις τα έπιπλά σου για την προπόνησή σου, χωρίς καν να χρειαστεί να τα μετακινήσεις από το μέρος που βρίσκονται. Πάρε μία καρέκλα και ανακάλυψε πόσες διαφορετικές ασκήσεις μπορείς να κάνεις με αυτή!

NestléNoiazomaiTip: Επανεξέτασε το χώρο σου, ίσως βρεις μια ξεχασμένη γωνιά που θα κάνει τη διαφορά!

Κάνε χώρο στο σπίτι για τη γυμναστική σου

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!