Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
4 Παιχνίδια για να Παίξεις με τη Γάτα σου

Τα παιχνίδια με τη γάτα σου είναι ένας τρόπος να δεθείτε περισσότερο.

4 Παιχνίδια για να Παίξεις με τη Γάτα σου

Τα παιχνίδια με τη γάτα σου είναι ένας τρόπος να δεθείτε περισσότερο

Το να παίζεις παιχνίδια με τη γάτα σου είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος να εμπλουτίσεις τη ζωή της, να διεγείρεις το μυαλό της και να ενισχύσεις τον δεσμό που μοιράζεστε. Δες μερικά παιχνίδια που σου προτείνουμε: 

 

1."Κυνηγώντας το Θήραμα"

Χρησιμοποίησε ένα παιχνίδι για να μιμηθείς την κίνηση του θηράματος. Σύρε ένα σχοινάκι με ένα παιχνίδι στο έδαφος, σταμάτησε περιοδικά όπως θα σταματούσε ίσως ένα μικρό κινούμενο ζώο - με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνεις τη γάτα σου να παρακολουθήσει την κίνηση του υποτιθέμενου ζώου και αναπηδήσει για να το αρπάξει όπως θα έκανε αν βρισκόταν στην άγρια φύση. Αυτό θα αυξήσει την ευκινησία της και την ταχύτητά της και θα τονώσει τα κυνηγετικά της ένστικτα. Είναι μια καλή ιδέα να κρατήσεις το παιχνίδι αυτό κρυμμένο όταν δεν παίζετε, ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον της.

2. Διασκέδαση με το Γατόχορτο

Γέμισε με Γατόχορτο, ένα φυσικό βότανο, ένα παιχνίδι ή μία μπάλα (ή αγόρασε ένα έτοιμο. Υπάρχουν στο εμπόριο παιχνίδια που είναι γεμισμένα με γατόχορτο). Το γατόχορτο μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον της γάτας σου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ωστόσο, να έχεις υπόψιν σου ότι το γατόχορτο δεν αρέσει σε όλες τις γάτες.

3. "Τρέξε και Πιάσε την μπάλα"

Είναι εντυπωσιακό, αλλά πολλές γάτες λατρεύουν να παίζουν το παιχνίδι "Πιάσε την μπάλα" - ή έστω να κυνηγούν και να πιάνουν ένα μπαλάκι που πετάς. Τα παιχνίδια με μπάλες προσομοιώνουν τις γρήγορες, απρόσμενες κινήσεις που θα έκανε το θήραμα. Τοποθέτησε ένα κουδουνάκι μέσα στην μπάλα, για να τραβήξεις την προσοχή της γάτας σου και κύλησε ή πέταξε την μπάλα έτσι ώστε να τη δει και να την κυνηγήσει. Μερικές γάτες ανταποκρίνονται ιδιαίτερα καλά όταν η μπάλα πάει σε ένα άλλο δωμάτιο ή σε μια γωνία.

4. "Παίξε με το φαγητό σου"

Οι ταΐστρες παζλ και οι μπάλες που περιέχουν τροφή  είναι παιχνίδια που αποθηκεύουν στο εσωτερικό τους ξηρά τροφή ή σνακς για γάτες. Ρολάροντας ή κουνώντας το παιχνίδι, η γάτα σου μπορεί να το κάνει να απελευθερώσει μερικές κροκέτες τη φορά. Οι ταΐστρες παζλ διεγείρουν την επιθυμία της γάτας σου να κυνηγάει αλλά και να "δουλεύει" για το φαγητό της. Θυμήσου να συνυπολογίσεις την ποσότητα τροφής που βάζεις μέσα στην ταΐστρα παζλ, όταν κάνεις τον συνολικό υπολογισμό της ημερήσιας ποσότητας τροφής που πρέπει να τρώει η γάτα σου.

 

#NestleNoiazomaiΤip: Επιβράβευσε την αγαπημένη σου συντροφιά με μια μικρή λιχουδιά!

4 Παιχνίδια για να Παίξεις με τη Γάτα σου

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!