Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Τα καλά του να τρώμε με την οικογένεια!

Το να τρώμε γεύματα όλοι μαζί ενισχύει τις σχέσεις και τους δεσμούς που έχουμε μεταξύ μας. Μάθε τα καλά του να τρώμε όλη η οικογένεια μαζί.

Τα καλά του να τρώμε με την οικογένεια!

Τα καλά του να τρώμε με την οικογένεια!

Ενδυνάμωση σχέσεων

Το να τρώτε γεύματα όλοι μαζί δίνει στη οικογένεια τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις και τους δεσμούς που έχετε μεταξύ σας. Όταν υπάρχουν μικρότερα παιδιά στην οικογένεια, μία τέτοια ρουτίνα μπορεί να τους χαρίσει μία αίσθηση ασφάλειας και την αίσθηση ότι ανήκουν  σε ένα σύνολο και εσάς που έχετε μία απαιτητική δουλειά, τη δυνατότητα να χαλαρώσετε από την καθημερινή πίεση. Μοιραστείτε, λοιπόν, τα νέα σας, τις ανησυχίες σας, το τελευταίο αστείο που ακούσατε!
 

Υγιεινά γεύματα σημαίνουν υγιή παιδιά

Με το να μαγειρεύετε στο σπίτι, μπορείτε να γνωρίσετε στα παιδιά σας νέες γεύσεις που θέλετε να δοκιμάσουν και να τους δώσετε μεγαλύτερη ποικιλία σε λαχανικά και φρούτα. Εάν το καθιερώσετε δε από μικρή ηλικία θα μάθουν να απολαμβάνουν τις λιγότερο αγαπητές γεύσεις πιο σύντομα από όσο περιμένατε, καθώς μπορείτε να εντάξετε και φυτικές ίνες και βιταμίνες στην καθημερινή διατροφή τους.

Επιπλέον, με το να τρώτε στο σπίτι μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα το μέγεθος της μερίδας του φαγητού που θα καταναλώσουν τα παιδιά σας. Ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε το μέγεθος των μερίδων είναι να χρησιμοποιήσετε μικρότερο πιάτο, που κάνει τη μερίδα να φαίνεται μεγαλύτερη, ακόμη και αν δεν είναι.

Τα καλά του να τρώμε με την οικογένεια!

Εξοικονόμηση χρημάτων

Τα τακτικά γεύματα εκτός σπιτιού, ειδικά εάν δεν είναι μεγάλου ποσού, δεν υπολογίζονται ως μεγάλο έξοδο. Εάν όμως κάνετε έναν απλό υπολογισμό στα ποσά που ξοδεύετε γι’ αυτόν το λόγο, θα δείτε ότι στο σύνολο είναι πολύ περισσότερα από όσο νομίζατε. Το να ετοιμάζετε και να απολαμβάνετε τα γεύματα της οικογένειας στο σπίτι σίγουρα είναι πολύ πιο οικονομικό και το κυριότερο είναι ένα γεύμα γεμάτο αγάπη!

#NestleNoiazomaiΤip: Επισκεφθείτε την ενότητα των συνταγών και φτιάξτε ένα λαχταριστό γλυκό με τις κουβερτούρες Nestlé Dessert για να συνοδέψετε τα γεύματα σας!

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!