Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Στηρίζουμε ό,τι πιο πολυτίμο έχουμε, τα παιδιά!

H Nestlé Ελλάς προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά, 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία».

Δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» 

Τα θεμέλια της σχέσης φροντίδας που έχει η Nestlé με τα παιδιά μπήκαν το 1867, όταν ο φαρμακοποιός Henri Nestlé δημιούργησε Farine Lactée , την πρώτη τροφή για βρέφη που ήταν ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη. Από τότε μέχρι σήμερα, η σχέση αυτή παραμένει ισχυρή και διέπει τη φιλοσοφία της εταιρείας μας που νοιάζεται για τον άνθρωπο και την οικογένεια, για τις κοινότητες, για τον πλανήτη. Νοιάζομαι, μια λέξη που χωράει μέσα της κάθε πράξη φροντίδας, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη, για τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μας. Και αυτές οι πράξεις την περίοδο που διανύουμε είναι περισσότερο απαραίτητες από ποτέ, ειδικά όταν αφορούν τα παιδιά, την ελπίδα όλων για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Με στόχο να δυναμώσει αυτή την ελπίδα, η Nestlé, κομμάτι της ελληνικής οικογένειας για περισσότερα από 120 χρόνια, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά, 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή η εταιρεία μας θα δημιουργήσει 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμίσει πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας της χώρας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας”.

Είμαστε δίπλα σε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: τα παιδιά

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!