Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Διατροφή για γάτα που ζει στο σπίτι

Για να διατηρήσουν ένα ιδανικό βάρος οι γάτες σπιτιού χρειάζονται αντίστοιχη προσοχή. Διάβασε περισσότερα για τη διατροφή της γάτας που ζει στο σπίτι

Διατροφή για γάτα που ζει στο σπίτι

Διατροφή για γάτα που ζει στο σπίτι

Η προτροπή για παιχνίδια και άσκηση, καθώς και η διατροφή τους με μία ειδικά σχεδιασμένη δίαιτα για γάτες που ζουν μόνο μέσα στο σπίτι, θα τις βοηθήσει να διατηρήσουν το ιδανικό τους βάρος. Οι δίαιτες αυτές περιέχουν υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών, χαμηλά λίπη και συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά, ώστε να βοηθούν τις γάτες του σπιτιού να διατηρούν την καλή σωματική τους κατάσταση.

Έχει παρατηρηθεί ότι, οι γάτες που ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι υποφέρουν περισσότερο από τριχοβεζωάρια. Αυτό πιθανώς να οφείλεται στην τάση τους να περιποιούνται υπερβολικά το τρίχωμα τους ή απλά στο γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι πιο παρατηρητικοί λόγω του μεγαλύτερου χρόνου που μοιράζονται μαζί τους. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικές τροφές, στόχος των οποίων είναι η μείωση του σχηματισμού των τριχοβεζωαρίων και η ανακούφιση της γάτας από αυτά. Οι τροφές αυτές περιέχουν πρόσθετες ίνες, πρεβιοτικά και προβιοτικά για την καλύτερη λειτουργία του εντέρου και την ευκολότερη απομάκρυνση των τριχοβεζωαρίων μέσω του πεπτικού συστήματος. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των τροφών αυτών, είναι ότι μειώνουν ταυτόχρονα και την οσμή του δοχείου υγιεινής.

Διατροφή για γάτα που ζει στο σπίτι

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!