Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Πως να μην βαρεθεί το παιδί τα παιχνίδια

Δείτε εδώ μικρά "κόλπα" για να κάνετε το παιδί σας να μην βαριέται να παιχνίδια που ήδη έχει!

Πως να μην βαρεθεί το παιδί τα παιχνίδια

Πως να κάνετε το παιδί σας να μην βαρεθεί τα παιχνίδια του

Τι άλλο να ζητήσει ένα παιδί εκτός από παιχνίδια; Η δίψα του για παιχνίδια είναι πραγματικά αστείρευτη, και παρόλο που μπορεί να έχει πάρα πολλά στο δωμάτιο του, συχνά τα βαριέται και ζητάει νέα.

Φυσικά κάθε γονιός θέλει να ικανοποιήσει το παιδί του αγοράζοντας του νέα παιχνίδια. Αυτό είναι όμως κάτι που δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Η συχνή αγορά νέων παιχνιδιών είναι πολυδάπανη και μπορεί να κακομάθει το παιδί σας. Σας προτείνουμε λοιπόν μερικά «κόλπα» να κάνετε το παιδί σας να μην τα βαριέται τα παιχνίδια που ήδη έχει. Πώς; Πάμε να δούμε.

Κρύψτε τα παιχνίδια

Μόλις δώσετε ένα νέο παιχνίδι στο παιδί σας, είναι βέβαιο ότι θα πέσει με τα μούτρα πάνω σε αυτό. Αυτό θα  έχει σαν αποτέλεσμα, να το κάνει να το βαρεθεί γρήγορα. Μια καλή λύση είναι να κρύψετε το παιχνίδι αυτό μόλις αντιληφθείτε ότι το έχει βαρεθεί και να το εμφανίσετε ξανά, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι ότι, το παιδί σας θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι του σαν να είναι η πρώτη φορά.

Δώστε του ένα παιχνίδι τη φορά

Είναι σημαντικό να μην του δίνετε πολλά παιχνίδια τη φορά. Εάν του τα αφήσετε όλα μαζί, το παιδί σας θα παίξει με όλα από λίγο και σύντομα θα τα βαρεθεί.  Ένα παιχνίδι τη φορά είναι αρκετό. Δώστε του να ασχοληθεί με ένα από τα παιχνίδια του, ώστε την επόμενη φορά που είναι η ώρα για παιχνίδι, να έχει να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό.

Ανταλλάξτε παιχνίδια

Εάν έχετε κάποιο φιλικό σας ζευγάρι, με παιδί στην ηλικία του δικού σας, τότε το να ανταλλάζετε παιχνίδια είναι μια καλή λύση. Τα παιδιά σας, θα ενθουσιάζονται κάθε φορά που θα βλέπουν καινούριο παιχνίδι και φυσικά, εσάς δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα.

Φτιάξτε παιχνίδια μαζί

Αφιερώστε χρόνο για να φτιάξετε παιχνίδια μαζί με το παιδί σας. Ένα κουκλοθέατρο, μια χάρτινη σβούρα ή ένα ποδοσφαιράκι, είναι μερικές εύκολες λύσεις τις οποίες το παιδί σας θα λατρέψει. Ασχοληθείτε μαζί του και σίγουρα θα γλιτώσετε χρόνο και χρήματα από το να ψάχνετε για καινούρια παιχνίδια.

NestléNoiazomaiTip: Δώστε στο παιδί σας την ενέργεια που χρειάζεται, προσφέροντας του μία κούπα γάλα με λαχταριστό ρόφημα κακάο Nesquik!

Πως να μην βαρεθεί το παιδί τα παιχνίδια

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!