Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Πρωτότυπες δημιουργίες με μαξιλαροθήκη

Βρες εδώ πρωτότυπες δημιουργίες χρησιμοποιώντας απλά μια μαξιλαροθήκη.

Πρωτότυπες δημιουργίες με μαξιλαροθήκη

Πρωτότυπες δημιουργίες με.. μαξιλαροθήκη!

Τώρα που μένεις σπίτι μπορείς να φτιάξεις πολύ όμορφα πράγματα με τα πιο απίστευτα υλικά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη φαντασία και όρεξη για να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Παρακάτω θα δούμε πως μπορείς να φτιάξεις πρωτότυπες δημιουργίες χρησιμοποιώντας απλά μια μαξιλαροθήκη.

Προστατευτικά για ρούχα

Μπορείς να προστατέψεις τα ρούχα σου από τη σκόνη, χρησιμοποιώντας απλά μια μαξιλαροθήκη. Πώς; Τρύπησε τη μαξιλαροθήκη στη μία μεριά για να περάσεις την κρεμάστρα μέσα και η μαξιλαροθήκη θα «σκεπάσει» οποιοδήποτε ρούχο επιθυμείς.

Καλάθι για άπλυτα

Αν δεν έχεις το κατάλληλο καλάθι για τα άπλυτα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μια μαξιλαροθήκη μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Κρέμασε τη στον τοίχο και τοποθέτησε εκεί μέσα τα άπλυτα σου. Μπορείς επίσης να βάλεις μία στο δωμάτιο των παιδιών σου, ώστε να τα μάθεις να μαζεύουν σε ένα σημείο τα άπλυτα τους από μόνα τους.

Φτιάξε τσάντα

Ράψε τη μαξιλαροθήκη σου για να της δώσεις τη μορφή τσάντας. Στη συνέχεια, ράψε δύο χερούλια για να μπορείς να την κρατάς και είναι έτοιμη. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να πας για μερικά ψώνια ή να κουβαλήσεις κάποια πράγματα.

Ξεσκόνισμα ανεμιστήρα οροφής

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεσκονίσεις τον ανεμιστήρα σου. Πάρε τη μαξιλαροθήκη, τοποθέτησε τη μέσα σε κάθε πτερύγιο και βάλε τον ανεμιστήρα σε λειτουργία. Όλη η σκόνη που είναι μαζεμένη στο πάνω μέρος των πτερυγίων θα πέσει μέσα στη μαξιλαροθήκη, έτσι δε θα έχει άγχος μην πέσει στο πάτωμα του σπιτιού. Φρόντισε να την τινάξεις πριν προχωρήσεις στο επόμενο πτερύγιο.

Νοιάζομαι tip: Μία κούπα από τον αγαπημένο σου καφέ και ξεκινάς να δημιουργείς!

Πρωτότυπες δημιουργίες με μαξιλαροθήκη

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!