Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Παιχνίδια για παιδιά νηπιακής ηλικίας

Βρες εδώ τα καλύτερα παιχνίδια για νήπια, ώστε να κάνετε μαζί το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι! 

Παιχνίδια για παιδιά νηπιακής ηλικίας

Ιδανικά παιχνίδια για παιδιά νηπιακής ηλικίας 

Κανένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί στο παιχνίδι! Είναι απίστευτο το πως τα παιδιά παίζουν με τόση όρεξη, χωρίς να νιώθουν ίχνος κούρασης ακόμα και όταν έχουν περάσει πολλές ώρες. 

Φυσικά η κάθε ηλικία, έχει και τα ανάλογα παιχνίδια. Ένα παιδί στην ηλικία των 10 για παράδειγμα, δεν πρόκειται να ευχαριστηθεί με ένα παιχνίδι που έπαιζε όταν ήταν στα 5 του. Εμείς σήμερα, θα σου παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια για νήπια, ώστε να κάνει την πιο ευχάριστη αρχή μίας μακροχρόνιας πορείας γεμάτης παιχνίδι!  

Εκπαιδευτικά επιτραπέζια 

Τα επιτραπέζια δεν είναι μόνο για τα μεγαλύτερα παιδιά: υπάρχουν για παιδιά κάθε ηλικίας, και τα εκπαιδευτικά επιτραπέζια είναι ιδανικά για ένα παιδί στην νηπιακή ηλικία. Στην ηλικία αυτή το παιδί έχει αρχίσει να καταλαβαίνει αρκετά πράγματα γύρω του, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορεί να μετατρέψει το παιχνίδι του σε γνώση. Επίλεξε να του αγοράσεις απλά επιτραπέζια που θα το διασκεδάσουν και ταυτόχρονα θα του μάθουν ενδιαφέρον πράγματα. 

Lego 

Η αξία τους είναι διαχρονική!  Τα Lego είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες. Μπορούν να παίξουν με τα «ανθρωπάκια» σε διάφορες καταστάσεις, όπως το να τα βάλουν να μαγειρεύουν ή να χτίζουν διάφορα πράγματα. 

Αυτοκινητάκια 

Είναι ένα παιχνίδι που θα ευχαριστήσει σίγουρα το παιδί σου. Η αίσθηση της διαρκής κίνησης και της ταχύτητας, θα το κάνει να ενθουσιάζεται συνέχεια. Μπορείς να του αγοράσεις μερικά αυτοκινητάκια και να είσαι σίγουρος ότι θα τα βγάλουν τα λεφτά τους. 

Σπιτάκια 

Βεβαίως και δικαιούται το δικό του σπίτι. Τοποθέτησε ένα σπιτάκι σε έναν ανοιχτό χώρο και άφησε το να νομίζει ότι έχει τον δικό του χώρο για να παίζει και να κάθεται. Μπορείς να βάλεις μέσα τα αγαπημένα του παιχνίδια, μία κουβερτούλα για να ‘’χουχουλιάζει’’ και μερικά κουζινικά που θα του δείξουν πόσο σημαντικό και ευχάριστο είναι να φροντίζει τον εαυτό του και τον χώρο του!  

Νοιάζομαι tip: Μην ξεχνάς τα μικρά διαλείμματα για να πάρει την ενέργεια που του χρειάζεται με ένα σνακ

Παιχνίδια για παιδιά νηπιακής ηλικίας

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!