Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
DIY καλοκαιρινό cocktail με Perrier

Ζήσε Μοναδικές Καλοκαιρινές Στιγμές με δροσιστικά DIY cocktails & το αγαπημένο σου Perrier. Μάθε να τα φτιάχνεις μόνος σου εύκολα στο Nestlenoiazomai.gr!

Καλοκαιρινά DIY cocktail με Perrier για να εντυπωσιάσεις!

Καλοκαιρινά DIY cocktail με Perrier για να εντυπωσιάσεις!

Με τη θερμοκρασία και τη διάθεσή σου να κορυφώνονται όσο πλησιάζουμε πιο βαθιά στην «καρδιά» του Αυγούστου, το μόνο που μπορεί να σε ανακουφίσει από τη ζέστη, είναι η δροσιστική και λαχταριστή γεύση ενός κοκτέιλ με μπόλικο πάγο! Ωστόσο, επιστρέφοντας σπίτι έπειτα από ένα απαιτητικό 8ωρο εργασίας, το τελευταίο πράγμα που θες, είναι να εγκαταλείψεις την άνεση του μπαλκονιού σου, για να απολαύσεις ένα ρόφημα… επαγγελματικών προδιαγραφών.

Ακριβώς για αυτό, μπορείς να εξοπλίσεις τα ράφια της κουζίνας και του ψυγείου με τα υλικά που θα σου δώσουν την έμπνευση να δημιουργήσεις τα δικά σου σπιτικά κοκτέιλ, τα οποία θα γίνουν η δροσιστική αφορμή που συγκεντρώνει και την υπόλοιπη παρέα στο σπίτι σου. Γιατί τι χρειάζεται μία καλοκαιρινή στιγμή για να μας μείνει αξέχαστη; Την παρέα των καλύτερων φίλων μας, μία χαλαρή playlist από κλασικά αριστουργήματα να παίζει στο φόντο και δροσερές φυσαλίδες Perrier® να… γαργαλάνε ευχάριστα τον ουρανίσκο μας!

Παρακάτω, λοιπόν, υπάρχουν συγκεντρωμένες μερικές ιδέες για εύκολα και σπιτικά κοκτέιλ, που υπόσχονται να «ξεκλειδώσουν» τις ικανότητές μας στην τέχνη του bartending και να μας κάνουν ακόμη πιο δημιουργικούς αυτό το καλοκαίρι και όχι μόνο!

1. Βραδιές με άρωμα φράουλας και elderflower

Περιμένεις στο σπίτι τις κολλητές σου και θέλεις να τις κεράσεις ένα κοκτέιλ κατάλληλο για μία βραδιά αποκλειστικά για κορίτσια; Τότε μία VIP πρόταση με Perrier®, είναι ακριβώς αυτό που ζητάς!

Για να το πραγματοποιήσεις θα χρειαστείς τα εξής υλικά:

40 ml gin

20ml λικέρ από elderflower

15ml σιρόπι

40 ml κρύο Perrier®

4 φρέσκες φράουλες

Ξεκινάς να πραγματοποιείς τη συνταγή, κόβοντας τις φράουλες σε κομμάτια και τοποθετώντας τες σε ένα σέικερ που έχεις γεμίσει με παγάκια.

Στο ίδιο σέικερ προσθέτεις το gin, το λικέρ elderflower και το σιρόπι. Κλείνεις το σέικερ και χτυπάς καλά το περιεχόμενο, έπειτα προσθέτεις το Perrier® και ανακατεύεις το μείγμα σου με ένα κουτάλι.

Τέλος, σερβίρεις το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι με μπόλικα παγάκια, ρίχνοντάς το ενδιάμεσα από μία σήτα. Επιπλέον, εφόσον το επιθυμείς, γαρνίρεις το κοκτέιλ σου με μία φράουλα, κάνοντάς το ακόμη πιο απολαυστικό!

 

Καλοκαιρινά DIY cocktail με Perrier για να εντυπωσιάσεις!

2. After work συνάντηση με γεύση εξωτερικού ginger

Μόλις επέστεψες από το γραφείο και ετοιμάζεσαι για μία after work συνάντηση στο μπαλκόνι με την παρέα σου; Τότε το Perrier® cocktail Ginger T είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, έπειτα από μία δύσκολη ημέρα!

Για να το ετοιμάσεις θα χρειαστείς:

20ml φρέσκο χυμό lime

80ml μαύρο τσάι

2 κομμάτια φρέσκο ginger

15ml σιρόπι

120ml Perrier®

Για να ξεκινήσεις την παρασκευή του κοκτέιλ, θα χρειαστεί πρώτα να φτιάξεις το τσάι και να το αφήσεις να κρυώσει.  Σε ένα ποτήρι, ανακατεύεις το φρέσκο τζίντζερ για να βγάλει όλες τις γεύσεις και τα αρώματά του.

Μόλις το τζίντζερ ανακατευτεί καλά, προσθέτεις το σιρόπι, το τσάι, το χυμό lime και το κρύο Perrier®. Ανακατεύεις καλά χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι

Τέλος, περνάς το κοκτέιλ σε σίτα, το τοποθετείς σε ένα ψηλό ποτήρι γεμάτο με παγάκια και είναι έτοιμο για σερβίρισμα! Επιπλέον, μπορείς να επιμεληθείς την εμφάνιση του κοκτέιλ σου, προσθέτοντας μια μεγάλη φέτα αγγουριού.

Καλοκαιρινά DIY cocktail με Perrier για να εντυπωσιάσεις!

3. Τονωτικό brunch με γλυκόξινες «αποχρώσεις» εσπεριδοειδών

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς ένα καλοκαιρινό Σαββατιάτικο πρωινό, από το να απολαύσεις ένα θρεπτικό και άκρως γευστικό brunch; Ναι, υπάρχει! Να προσθέσεις σε αυτό ένα Perrier® cocktail C Vitamine!

Για να το παρασκευάσεις θα χρειαστείς τα παρακάτω υλικά:

80ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού

40ml φρέσκος χυμός λεμονιού

15ml σιρόπι επιλογής σου

120ml Perrier®

Για αρχή, θα χρειαστεί να στύψεις τα πορτοκάλια και το λεμόνι. Έπειτα θα γεμίσεις ένα ψηλό ποτήρι μέχρι τη μέση με παγάκια. Ανάμεσα στον πάγο θα σφηνώσεις δύο μεγάλες φέτες πορτοκαλιού και χρησιμοποιώντας μία σήτα, θα ρίξεις τον χυμό του πορτοκαλιού και του λεμονιού στο ποτήρι. Έπειτα θα προσθέσεις το σιρόπι και το Perrier®, ανακατεύοντας καλά το μείγμα σου με ένα κουτάλι.

Νοιάζομαι tip: Μην ξεχνάς πως οι παραπάνω προτάσεις είναι καθαρά ενδεικτικές και σκοπό έχουν να σου δώσουν ώθηση να πειραματιστείς με υλικά που σου αρέσουν, δημιουργώντας ανεπανάληπτους συνδυασμούς σύμφωνα με τα γούστα σου! Δες περισσότερα απολαυστικά cocktail εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!