Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PURINA® GOURMET™ ΚΑΙ CYCLEFI

 

 

Με την ίδια αγάπη και ζήλο που φροντίζουμε χαρούμενες γενιές σκύλων και γατών χρόνια τώρα, έτσι μεριμνούμε και για το περιβάλλον στο οποίο ζουν οι άνθρωποι και τα κατοικίδιά τους.

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PURINA® GOURMET™ ΚΑΙ CYCLEFI

Στην PURINA® δουλεύουμε ασταμάτητα προς ένα βιώσιμο μέλλον, έχοντας σαν στόχο οι συσκευασίες μας να είναι από 100% ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά, μέχρι το 2025. Η μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα.

Με την ίδια αγάπη και ζήλο που φροντίζουμε χαρούμενες γενιές σκύλων και γατών χρόνια τώρα, έτσι μεριμνούμε και για το περιβάλλον στο οποίο ζουν οι άνθρωποι και τα κατοικίδιά τους.

Ήδη, βρισκόμαστε στο 80% της επίτευξης του στόχου μας για ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά. Μεγάλη περιοχή ενδιαφέροντος για εμάς, είναι η μείωση της χρήσης πρωτογενών πλαστικών στις συσκευασίες μας και η διασφάλιση ότι τα πλαστικά που χρησιμοποιούμε είναι ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιήσιμα.

Στην PURINA®, η συσκευασία είναι κάτι που σκεφτόμαστε προσεκτικά, καθώς έτσι διασφαλίζουμε ότι τα τρόφιμα που παράγουμε, διατηρούνται φρέσκα και λαχταριστά για τα κατοικίδιά μας.   

 

Η PURINA® GOURMET™ σε συνεργασία με τη Cyclefi σας προσκαλούν στον κόσμο της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Η GOURMET™ είναι μια από τις πιο επιτυχημένες μάρκες υγρής τροφής για γάτες στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Παρασκευάζεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές γεύσης και απόλαυσης, ώστε οι συνταγές της να είναι ελκυστικές σε γάτες, που θέλουν να γευτούν πληθώρα ποιοτικών συνταγών.

Η σειρά Ταρτάρ της GOURMET™ Gold περιλαμβάνει λεπτοκομμένα κομμάτια με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό και άλλες απολαυστικές γεύσεις, στις οποίες έχει προστεθεί μια μελετημένη ποσότητα σάλτσας για νοστιμιά. Το χαρτόνι της συσκευασίας, όσο και οι κονσέρβες που εμπεριέχονται μέσα, έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ανακυκλώσιμα*.

Η Cyclefi δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης, αναπτύσσοντας εφαρμογές επιβράβευσης, προγράμματα πιστότητας και τεχνολογίες καταγραφής, ιχνηλασιμότητας και συλλογής δεδομένων με έμφαση στις εφαρμογές που σχετίζονται με την καταγραφή της ποσότητας των απορριμμάτων και της ταυτοποίησης των χρηστών, στον κύκλο διαδικασίας της παραγωγής, κατανάλωσης και τελικής διάθεσης απορριμμάτων, με βάση τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

 

Αναζητήστε στα καταστήματα τις συσκευασίες GOURMET™ Gold Ταρτάρ με Βοδινό/Κοτόπουλο και GOURMET™ Gold Ταρτάρ με Σολομό/Τόνο και ανακαλύψτε περισσότερα για τον κόσμο της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.  

Γίνε κι εσύ μέλος μιας κυκλικής οικονομίας!

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!