Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Κορπή: Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 22/03/2021 με την πιο eco-friendly διάθεση. 

Κορπή: Παγκόσμια Ημέρα Νερού με Νέα Συσκευασία

Κορπή: Παγκόσμια Ημέρα Νερού με Νέα Συσκευασία 

#ΜπεςστονΚύκλο - Όταν η μεγαλύτερη γιορτή του νερού συναντά την καινοτομία

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 22/03/2021 με το ΝΕΟ μοναδικό στην ελληνική αγορά κωδικό από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET & 50% rPE

Για μία ακόμη χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού αλλά φέτος με την πιο eco-friendly διάθεση και συγκεκριμένα με τη νέα καινοτόμα συσκευασία από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET & 50% rPE. H πρώτη συσκευασία εμφιαλωμένου νερού στην ελληνική αγορά με τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο πλαστικό έγινε πραγματικότητα από το Κορπή® καθώς εξελίσσεται και επιταχύνει το ταξίδι του προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Με οδηγό την ορθή διαχείριση των φυσικών πόρων και την κυκλική οικονομία, το Κορπή®  δραστηριοποιείται στους παρακάτω άξονες

  • Λειτουργία εργοστασίων με 100% μηδενικά απόβλητα (2020)
  • 100% ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες
  • Χρήση κατ’ ελάχιστον 50% ανακυκλωμένου πλαστικού PET στις συσκευασίες

Η νέα συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή®  περιλαμβάνει 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της συσκευασίας με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας.

Εστιάζοντας διαχρονικά σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, φέτος είναι η χρονιά που το Κορπή® με τη νέα του συσκευασία μπαίνει σε μια νέα εποχή και παροτρύνει τον καταναλωτή να γίνει σύμμαχος του στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού και της καμπάνιας του «Μπες στον Κύκλο», το Κορπή® θέτει ως βασικό στόχο την εκπαίδευση των καταναλωτών σε θέματα ανακύκλωσης προωθώντας την επιλογή προϊόντων από ανακυκλωμένο πλαστικό και την υιοθέτηση πράσινων συνηθειών!

 

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!