Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
DIY: coffee table εύκολα & οικονομικά! 

Σου δίνουμε μερικές ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου ιδανικό coffee table ακριβώς όπως επιθυμείς εύκολα & οικονομικά! 

DIY: coffee table εύκολα & οικονομικά! 

DIY: coffee table εύκολα & οικονομικά!

Για να προσθέσουμε βέβαια αισθητική σε αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε το κατάλληλο coffee table! Το να βρεις το τραπεζάκι που σου αρέσει ακριβώς μπορεί να είναι χρονοβόρο και ακριβό, οπότε σου δίνουμε μερικές ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου coffee table ακριβώς όπως επιθυμείς εύκολα και οικονομικά!


Coffee table από τη φύση!

Για ένα τραπεζάκι με φρέσκο design χρειάζεστε απλά δύο υλικά: Μία στρογγυλή επιφάνεια κορμού και 3 μεταλλικά πόδια.
Στερεώνετε την επιφάνεια πάνω στα μεταλλικά πόδια –με ειδικές βίδες- και είναι έτοιμο! Μπορείς να βάψεις τα μεταλλικά πόδια στην αγαπημένη σου απόχρωση για να δώσεις χρώμα στον χώρο!

Coffee table από μεταλλικό κάδο!

Με τη δημιουργία αυτού του coffee table συμβάλλεις και στην ανακύκλωση! Ανανέωσε τον εσωτερικό σου χώρο με 1 απλή κίνηση! Αναποδογύρισε τον μεταλλικό κάδο που δε χρειάζεσαι πια και χρωμάτισέ τον! Για την βαφή μπορείς να επιλέξεις ένα σπρέι βαφής για όλες τις χρήσεις και για ένα καλοκαιρινό χρώμα μπορείς να το βάψεις navy blue ή ρόζ!

DIY: coffee table εύκολα & οικονομικά! 

Coffee table με ξύλινο καρούλι καλωδίων!

Είναι αυτό το αντικείμενο που πολύ πιθανόν να το έχεις προσέξει αρκετές φορές σε χώρους ως διακοσμητικό, αλλά δεν ήξερες πώς είναι η ονομασία του! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προμηθευτείς ένα (σε καταστήματα με επαγγελματικό εξοπλισμό), να τρίψεις με γυαλόχαρτο καλά όλες τις επιφάνειές του και να περάσεις χρώμα ειδικά για ξύλινες επιφάνειες. Το συγκεκριμένο coffee table είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, καθώς μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα της θάλασσας στο σπίτι! Επίλεξε μία απόχρωση σε λευκό ή γαλάζιο.

#NestleNoiazomaiΤip: Όποιο coffee table και να επιλέξεις φρόντισε να το απολαύσεις μαζί με τον αγαπημένο σου Nescafe!

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!