Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Κάνε το διαμέρισμά σου eco friendly! 

Σου έχουμε μερικές έξυπνες ιδέες για να κάνεις το διαμέρισμά σου eco friendly. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας. Διάβασε παρακάτω & ενημερώσου!

Κάνε το διαμέρισμά σου eco friendly! 

Κάνε το διαμέρισμά σου eco friendly!

Ξεκίνα με τα απλά

Πιθανόν γνωρίζεις ήδη ότι οι λαμπτήρες LED είναι καλύτεροι για το περιβάλλον σε σχέση με τους απλούς λαμπτήρες καθώς μειώνουν την κατανάλωση, το λογαριασμό σου, διαρκούν περίπου 10 χρόνια και είναι φιλικές προς το περιβάλλον!

Επίσης, καλό είναι να χρησιμοποιείς οικολογικά προϊόντα για το καθάρισμα του σπιτιού. Βιοδιασπώνται στο περιβάλλον και δεν αφήνουν κατάλοιπα, ενώ δεν περιέχουν χημικές ουσίες που είναι βλαβερές. 

Έλεγξε τις ετικέτες

Είναι εύκολο να υποθέσεις ότι οι φυσικές υφαντικές ίνες είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον απ’ ότι οι συνθετικές. Ωστόσο θα πρέπει γενικά να σκεφτείς λίγο διαφορετικά. Αυτό που θα πρέπει να εξετάσεις είναι η ποσότητα των φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιήθηκαν π.χ. στην παραγωγή βαμβακιού. Αναζήτησε για τα υφάσματα που έχεις στο σπίτι σου βιολογικό βαμβάκι, για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικές βαφές. Εάν πάλι επιλέξεις συνθετικά υφάσματα, προτίμησε τις ετικέτες που αναγράφουν ότι χρησιμοποιήθηκε ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Κάνε το διαμέρισμά σου eco friendly! 

Μείωσε την κατανάλωση χαρτιού

Προσπάθησε να μειώσεις τον όγκο του χαρτιού που χρησιμοποιείς σε οικιακές εργασίες. Για παράδειγμα, δε χρειάζεται με το που λερώνονται λίγο τα χέρια σου να τα σκουπίζεις με μία χαρτοπετσέτα. Μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο ξέπλυμα με νερό. Επίσης για να στεγνώσεις τα πιάτα που έπλυνες δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις μία απορροφητική πετσέτα αντί για χαρτί κουζίνας. Με αυτή την πολύ μικρή αλλαγή στη  συνήθεια μπορούμε να σώσουμε αρκετά δέντρα στον πλανήτη!

#NestleNoiazomaiΤip: Δείξε πόσο νοιάζεσαι για το περιβάλλον και ξεκίνα με τις μικρές αλλαγές, ανακυκλώνοντας και τις συσκευασίες των προϊόντων Nestlé!

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!