Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Nestlé: Η σωστή διατροφή των παιδιών

Στόχος μας να βοηθήσουμε τα παιδιά να βελτιώσουν τη διατροφή τους & να ζήσουν με περισσότερη υγεία!

Η σωστή διατροφή & η υγεία των παιδιών είναι προτεραιότητα της Nestlé.

Η σωστή διατροφή & η υγεία των παιδιών είναι προτεραιότητα της Nestlé.

Στη Nestlé η διατροφή των παιδιών είναι πρώτιστης σημασίας. Στόχος μας να βοηθήσουμε τα παιδιά να βελτιώσουν τη διατροφή τους και να ζήσουν με περισσότερη υγεία σήμερα και στο μέλλον.

Η διατροφή είναι το κλειδί για την ανάπτυξη ενός υγιούς παιδιού. Αλλά μέσα σε μια οικογένεια, όπως πάντα, η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη. Η ενθάρρυνση των παιδιών να καταναλώνουν περισσότερα λαχανικά και φρούτα, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα θρεπτικά συστατικά, καθώς και η κατανάλωση πρωτεϊνών από διαφορετικές πηγές (κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, γαλακτοκομικά) ή ακόμα και από φυτικές πηγές, μπορεί να είναι μια πρόκληση για τους γονείς.

Με το πρόγραμμα «Nestlé Παιδιά Όλο Υγεία», ενώνουμε όλες τις προσπάθειές μας υποστηρίζοντας τους γονείς στο ταξίδι τους να μεγαλώσουν υγιή παιδιά.

Στη Nestle, εκτός από τη παραγωγή νέων θρεπτικών προϊόντων, αναπτύσσουμε και εργαλεία  για την εκπαίδευσή των παιδιών πάνω στη σωστή και ισορροπημένη διατροφή ενώ παράλληλα προσφέρουμε διατροφικές πληροφορίες, ενημερωτικά άρθρα και υγιεινές συνταγές για τους γονείς.

Σήμερα, πολλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η συμμετοχή των παιδιών στην προετοιμασία των γευμάτων μαζί με τους γονείς, τα βοηθά να υιοθετήσουν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, βελτιώνει την ποιότητα της διατροφής τους και αυξάνει την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε τη συνεργασία των παιδιών με τους γονείς στη κουζίνα για την προετοιμασία του φαγητού. Γιατί το καλύτερο γεύμα είναι αυτό που φτιάχνουμε μαζί.

Στα πλαίσια αυτά, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα διατροφολόγων MedNutrition,  δημιουργήσαμε το e-book συνταγών. Συμμεριζόμενοι τις εύλογες ανησυχίες των γονιών και αναγνωρίζοντας την ανάγκη εκπαίδευσης αλλά και πειραματισμού, δημιουργήσαμε μια σειρά από ευφάνταστες, εύκολες μα πάνω όλα νόστιμες και υγιεινές συνταγές για όλη την οικογένεια.

Στο βιβλίο αυτό, εκτός από καταπληκτικές συνταγές αλμυρές και γλυκές για όλες τις ώρες της ημέρας, θα βρείτε και τον πίνακα διατροφικής ανάλυσης (Ενέργεια, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά κ.α.) καθώς και τη κατάλληλη μερίδα για την ηλικία του παιδιού σας.

Πρόκειται λοιπόν για εύκολες και θρεπτικές συνταγές που τα παιδιά μπορούν να ετοιμάσουν μόνα τους ή και μαζί με τους γονείς τους και περιλαμβάνουν τρόφιμα από όλες τις βασικές ομάδες τροφίμων, συνδυασμένες μεταξύ τους ώστε κάθε γεύμα να είναι πλήρες.

Παράλληλα τα παιδιά μέσα από αυτές τις συνταγές θα έρθουν σε επαφή με νέα τρόφιμα και θα δοκιμάσουν νέες γεύσεις με τρόπο που να ικανοποιεί τις γευστικές προτιμήσεις τους.

Κατεβάστε το βιβλίο συνταγών εδώ και ξεκινήστε το υπέροχο ταξίδι μαγειρικής και διασκέδασης μαζί με τα παιδιά σας. Μη ξεχνάτε ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν μαζί με τους γονείς, αποκτούν καλύτερες διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθούν μια ζωή.

 

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!