Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Πληροφορίες & Tips για το Νερό

Από το νερό εξαρτάται όλη μας η ζωή & γι αυτό θέλουμε το καλύτερο. 

Πληροφορίες & Tips για το Νερό

Νερό: ενδιαφέρουσες πληροφορίες & tips που θα σε εκπλήξουν

 

Το ήξερες;

  • Το σώμα μας αποτελείται από 65-70% νερό. Δηλαδή αν κάποιος ζυγίζει 75 κιλά περίπου τα 50 κιλά είναι νερό. Από το νερό εξαρτάται όλη μας η ζωή.
  • 2 λίτρα νερό την ημέρα συμβάλουν στη διατήρηση των φυσικών και πνευματικών λειτουργιών.

 

Μικρές συμβουλές:

  • Ξεδιψάμε με νερό. Είναι η καλύτερη λύση γιατί δεν έχει θερμίδες, ζάχαρη και λιπαρά.
  • Πίνουμε νερό ακόμη κι αν δε διψάμε. Προσοχή στα παιδιά που δεν έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της δίψας γι’ αυτό μπορούν εύκολα να αφυδατωθούν.
  • Πίνουμε νερό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχουμε πάντα μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό.
  • Βάζουμε υπενθύμιση στο κινητό τηλέφωνό κάθε 1-2 ώρες και πίνουμε 1 ποτήρι νερό. Στο τέλος της ημέρας θα έχουμε καταναλώσει 8 ποτήρια νερού και αυτό σιγά σιγά θα μας γίνει συνήθεια.
  • Ρίξτε στο νερό μερικές σταγόνες λεμόνι ή πορτοκάλι ή ακόμη και 1 φύλλο μέντας. Θα δώσει γεύση στο νερό και θα σας κάνει να το πιείτε ευχάριστα.
  • Πίνετε νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα όταν κάνετε άσκηση. Με την άσκηση χάνεται μεγάλη ποσότητα νερού από το σώμα.
  • Αρχίστε και τελειώστε την ημέρα σας με νερό- το σώμα μας χάνει υγρά ακόμη και ενώ κοιμόμαστε. 
  • Τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι μπορεί να μην αισθάνονται το αίσθημα της δίψας, γι αυτό μπορούν εύκολα να αφυδατωθούν. Φροντίζουμε να πίνουν νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή:

  • Παράγεται με αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και ποιοτικών ελέγχων. Η σύστασή του επισφραγίζει την αγνότητα  και καθαρότητα του υδροφόρου ορίζοντα από όπου προέρχεται
  • Είναι χαμηλό σε νάτριο, κατάλληλο για όσους έχουν ακολουθούν δίαιτα φτωχή σε νάτριο, ενώ παράλληλα είναι ισορροπημένο σε μεταλλικά στοιχεία κάτι που του δίνει απαλή και δροσερή γεύση.
  • Κατέκτησε το 2019 μία διεθνή πιστοποίηση AWS. Tο 1o εργοστάσιο από όλα τα εργοστάσια νερού στην Ελλάδα και από τα πρώτα της Nestlé παγκοσμίως που αποκτά την πιστοποίηση Alliance for Water Stewardship (AWS) αποτελεί το εργοστάσιο Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή. Η πιστοποίηση αυτή από την AWS αποδεικνύει τα αποτελέσματα του εργοστασίου στην ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων. Επιπλέον, αναδεικνύει τη θετική επίδραση δουλεύοντας εκτός των τειχών του εργοστασίου, με την κοινότητα, τον Δήμο και την κοινωνία, καθώς και τη συμβολή του εργοστασίου στην εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού.
Πληροφορίες & Tips για το Νερό

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!