Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Χειμερινές δραστηριότητες

Τι και αν χειμώνιασε; Αν έχεις διάθεση είμαστε σίγουροι, πως θα απολαύσεις τις χειμερινές δραστηριότητες, το ίδιο με τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές. 

Γυναίκα με στρώμα γυμναστικής/Χειμερινές δραστηριότητες

Χειμερινές δραστηριότητες

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα αποτρέπουν πολύ κόσμο από το να ασχοληθεί με φυσικές δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να αθλείσαι με τόσο κρύο, καθώς είναι επίφοβο να αρρωστήσεις.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι διάθεση και είμαστε σίγουροι, πως θα απολαύσετε τις χειμερινές δραστηριότητες, το ίδιο με τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές. Ας δούμε, λοιπόν, μαζί κάποιες χειμερινές δραστηριότητες για φυσική άσκηση.

Κολυμβητήριο

Το κολυμβητήριο αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για τον άνθρωπο. Διαρκής άσκηση, στην οποία όλα τα μέρη του σώματος σου δουλεύουν ασταμάτητα και ταυτόχρονα. Το κολύμπι, είναι η καλύτερη γυμναστική για έναν ακόμα λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να τραυματιστείς κολυμπώντας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε σε μια ομάδα ή να πηγαίνετε στο κολυμβητήριο τις ώρες που είναι ανοιχτό για το ευρύ κοινό.

Γυμναστήριο

Το γυμναστήριο, αποτελεί διαχρονικά ένα καλό τρόπο για να αθληθείς. Τα τελευταία χρόνια, η δουλειά στα γυμναστήρια έχει ανέβει κατακόρυφα, αφού ολοένα και περισσότερος κόσμος γράφεται σε αυτά. Η μεγάλη γκάμα των οργάνων γυμναστικής, σου δίνουν την ευχέρεια να γυμνάσεις όποια μέρη του σώματος σου  επιθυμείς. Φυσικά υπάρχουν και γυμναστές, που θα σου δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις σε όσα θέλεις να κάνεις. Επιπλέον, πολλά γυμναστήρια έχουν και ομαδικά προγράμματα που θα σε ενθουσιάσουν, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μόνος σου.

Γυναικά κάνει γυμναστική/Χειμερινές δραστηριότητες

Χορός

Ο χορός αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους άσκησης, γιατί παράλληλα σε ψυχαγωγεί. Η ένταση της μουσικής και ο ρυθμός σε κάνουν να μην σταματάς να χορεύεις, πράγμα που σε βοηθάει στο να γυμνάσεις το σώμα σου. Μπορείς να βρεις μια σχολή χορού και να γραφτείς μαζί με κάποιον φίλο ή φίλη σου και να μάθετε μαζί όποιο είδος χορού επιλέξετε. Εάν νομίζεις ότι η τσέπη σου δεν αντέχει αυτό το έξοδο, βάλε απλά τη μουσική στο τέρμα  στο σπίτι σου και χόρεψε ασταμάτητα.

Squash

Και κάτι πρωτότυπο.. το squash! Γνωστό και ως αντισφαίριση εσωτερικού χώρου, αποτελεί μια καλή εναλλακτική σε περίπτωση που ο καιρός δεν προσφέρεται για τένις. Είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και δυναμική αθλήματα, το οποίο θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Παίζετε από δύο ή τέσσερα άτομα, και πρόκειται για ένα άθλημα που απαιτεί ταχύτητα, καλή φυσική κατάσταση και γρήγορα αντανακλαστικά. Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά δημοφιλές και στην Ελλάδα.

#NestleNoiazomaiΤip: Γυμνάσου σωστά και μην ξεχνάς το πόσο σημαντικό είναι  να πίνεις άφθονο νερό. Να έχεις μαζί σου πάντα Κορπή SportΜax για άμεση ενυδάτωση του οργανισμού σου!

Γυναικά σε πόζα μπαλέτου/Χειμερινές δραστηριότητες

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!