Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Προϊόντα της Χρονιάς 2020

Πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών κατέχει η σειρά βιολογικών γαλάτων σε σκόνη NAN Bio και το βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio της Nestlé!

Προϊόντα της Χρονιάς 2020

Προϊόντα της Χρονιάς 2020

Δύο καινοτόμα προϊόντα βρεφικής διατροφής της Nestlé αναδεικνύονται ως «Προϊόντα της Χρονιάς» για το 2020!

Πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών κατέχει η σειρά βιολογικών γαλάτων σε σκόνη NAN Bio και το βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio της Nestlé τα οποία αναδείχθηκαν από τους ίδιους τους καταναλωτές ως τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους.

Η καινοτομία του NAN Bio επιβραβεύτηκε από το καταναλωτικό κοινό

H Nestlé δημιούργησε τη νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γαλάτων σε σκόνη NAN® Bio, επιλέγοντας γάλα υψηλής ποιότητας από φάρμες βιολογικής κτηνοτροφίας και συνδυάζοντάς το με την Τεχνολογία NAN® της Nestlé. Παράγεται στην Ελβετία, στους πρόποδες των Άλπεων, το πιστοποιημένο για παραγωγή βιολογικών προϊόντων εργοστάσιο της Nestlé Konolfingen, από γάλα προερχόμενο αποκλειστικά από πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικής κτηνοτροφίας. Η βιολογική σειρά NAN ξεχώρισε από το κοινό όχι μόνο για την καινοτομία της αλλά και για υψηλή διατροφική της αξία που την καθιστά την ιδανική επιλογή μετά το μητρικό θηλασμό.

Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή των νέων μαμάδων

Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος ξεχώρισε στην κατηγορία του, αφού αποτελεί μια υγιεινή και γευστική επιλογή για τη διατροφή του μωρού. Είναι φτιαγμένο από 100% βιολογικό γάλα και βιολογικά φρούτα, περιέχοντας μόνο φυσικά σάκχαρα, ενώ είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις διατροφικές ανάγκες των βρεφών από τον 6ο μήνα. Το βραβείο αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την προστιθέμενη αξία του προϊόντος, αφού από τον πρώτο κιόλας χρόνο της κυκλοφορίας του έχει αγαπηθεί από το κοινό, που δεν είναι άλλο από τις νέες μαμάδες και τα μωρά τους.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

Προϊόντα της Χρονιάς 2020

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!