Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Νέες δραστηριότητες

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πρόγραμμα και μερικές ιδέες, ώστε να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες πριν προλάβει η συνήθεια να κερδίσει τη μάχη. 

Νέες δραστηριότητες

Νέες δραστηριότητες

Αυτό όμως που σου άφησαν οι διακοπές, εκτός από το μαύρισμα και ίσως κάποια έξτρα κιλά, είναι η υπόσχεση να μην περάσεις το χειμώνα στον καναπέ, αυτή που έδωσες στον εαυτό σου κάπου ανάμεσα στην ξαπλώστρα και τον βραδινό έναστρο ουρανό.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πρόγραμμα, μερικές ιδέες και να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς πριν προλάβει η συνήθεια να κερδίσει τη μάχη. Ξεκίνα όσο ακόμα ο καιρός και η διάθεσή σου σε κινητοποιούν. Ορίστε μερικοί τρόποι για να παραμείνεις κοινωνικός, δραστήριος, ευτυχισμένος:

Δες τους φίλους σου: Καθόρισε ένα συγκεκριμένο ραντεβού μαζί τους, που δεν θα αλλάζει ποτέ (π.χ. κάθε δεύτερη Τρίτη). Δημιούργησε με την παρέα σου μια ομάδα στο Facebook και όπου θα συζητάτε το πρόγραμμα της επόμενης. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που συζητάτε και δεν οργανώνετε ποτέ. Από το να πάτε όλη μέρα σε ένα σπα, μέχρι να παίξετε σε ένα από τα – πολύ δημοφιλή τελευταία- escape rooms και να λύσετε ένα μυστήριο.

Μάθε να μαγειρεύεις (καλύτερα): Γράψου σε έναν από τους δεκάδες κύκλους θεματικής μαγειρικής και μάθε να φτιάχνεις σούσι, κινέζικο, φανταστικά γλυκά ή έστω μάθε επιτέλους να μαγειρεύεις τα απλά πιάτα για να τρέφεσαι σωστά εσύ και οι αγαπημένοι σου! Επίσης, πολλοί σεφ παραδίδουν μαθήματα και για παιδιά. Γράψου σε ένα μαζί με το παιδί σου.

Νέες δραστηριότητες

Δώσε αγάπη: Κάνε έναν γηραιότερο της οικογενείας σου χαρούμενο, αφιερώνοντάς του μία έξοδο που χωρίς εσένα δεν θα έκανε, μια φορά το μήνα. Πήγαινε τη γιαγιά σου ή τη μαμά σου στο θέατρο, ή πήγαινε τον παππού σου ή τον μπαμπά σου στο γήπεδο. Θα νιώσεις κι εσύ καλά με την χαρά που τους προσέφερες.

Ξεκίνα το τρέξιμο: Ακόμα και αύριο το πρωί. Τις πρώτες μέρες τρέξε για ένα 20λεπτο σε μία ταχύτητα που αντέχεις. Αν δεις ότι 20 λεπτά είναι πολύ συνδύασε τρέξιμο με περπάτημα. Ένα λεπτό τρέξιμο και τρία λεπτά περπάτημα σε εναλλαγή. Σταδιακά άρχισε να προσθέτεις 5 λεπτά κάθε εβδομάδα, μέχρι να φτάσεις στα 60 λεπτά συνεχόμενου τρεξίματος. Η ιδανική συχνότητα είναι 3-4 φορές την εβδομάδα.

Μείνε κοντά στο νερό: Βγές με τον/την σύντροφό σου, με τα παιδιά σου, με τον καλύτερό σου φίλο, με το σκύλο σου, μόνος/μόνη σου για μια βόλτα στην παραλία. Προσπάθησε να το κάνεις με κάθε ευκαιρία γιατί ακόμα κι αν είναι χειμώνας, η επαφή με το υγρό στοιχείο προσφέρει ευεξία και καθαρίζει το μυαλό.

#NestleNoiazomaiΤip: Προσπάθησε να μην αφήνεις την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις να σε καταβάλλουν! Οι δραστηριότητες σε κρατούν σε εγρήγορση και σε γεμίζουν ενέργεια!

Νέες δραστηριότητες

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!