Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Kαλή Διατροφή: Tο κλειδί για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών

Στόχος μας να βοηθήσουμε γονείς και παιδιά να αποκτήσουν σωστές και βιώσιμες διατροφικές συνήθειες!

Kαλή Διατροφή: Tο κλειδί για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών

Η καλή διατροφή είναι το κλειδί για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών και μαθαίνεται από μικρή ηλικία.

Στη Nestlé η διατροφή των παιδιών είναι προτεραιότητα. Eκτός από τη παραγωγή θρεπτικών προϊόντων, αναπτύσσουμε και εργαλεία  για την εκπαίδευσή τους.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε γονείς και παιδιά να αποκτήσουν σωστές και βιώσιμες διατροφικές συνήθειες και να ζήσουν με περισσότερη υγεία σήμερα και στο μέλλον.

Μέσα από τη δράση μας «Nestlé Παιδιά Όλο Υγεία» υποστηρίζουμε τους γονείς στο ταξίδι τους να μεγαλώσουν υγιή παιδιά.

Σήμερα, πολλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν μαζί με τους γονείς, τα βοηθά να υιοθετήσουν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες και βελτιώνει την ποιότητα της διατροφής τους.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε δημιουργήσει σειρά από εκπαιδευτικά ebooks με τίτλο «Μαγειρεύοντας με το παιδί μου» τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας στη διαμόρφωση υγιών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών των παιδιών.

Το νέο μας ebook που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα διατροφής medNutrition περιλαμβάνει πληροφορίες για ισορροπημένη διατροφή, νόστιμες συνταγές καθώς και μυστικά για μείωση της σπατάλης τροφίμων που αποτελεί βασικό στοιχείο για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Οι πληροφορίες και οι συνταγές που περιλαμβάνονται στο ebook επιμελήθηκαν από επιστήμονες διαιτολόγους μπορούν να φτιαχτούν με τρόφιμα που περίσσεψαν στο σπίτι μας, τα οποία συνδυαζόμενα μεταξύ τους δημιουργούν ένα πλήρες και θρεπτικό γεύμα απο όλες τις βασικές ομάδες τροφίμων.

Έτσι, παροτρύνουμε τους γονείς να μαγειρέψουν μαζί με τα παιδιά, να διασκεδάσουν και να πάρουν πληροφορίες που θα συμβάλουν στην υιοθέτηση καλών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών που θα ακολουθούν μια ζωή!

Κατεβάστε το e-book, εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!