Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Τι περιλαμβάνει ο σάκος του γυμναστηρίου;

Έχεις φροντίσει να περιλαμβάνει ο σάκος του γυμναστηρίου σου όλα τα απαραίτητα, ώστε η άσκηση να γίνει μια ευχάριστη απόλαυση; Μάθε εδώ περισσότερα!

Τι περιλαμβάνει ο σάκος του γυμναστηρίου;

Τι περιλαμβάνει ο σάκος του γυμναστηρίου;

1. Αθλητικά παπούτσια

Μέσα στον σάκο είναι καλό να έχεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και καθαρές κάλτσες, για εκείνα τα απογεύματα που θες να πας στο γυμναστήριο και να αποφορτιστείς από την πίεση της δουλειάς. Ακόμη, όμως κι αν πηγαίνεις κατευθείαν με αθλητικά παπούτσια στο γυμναστήριο, καλό είναι να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι το οποίο θα το χρησιμοποιείς μόνο εκεί, ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να μπεις στην αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων.

2. Πετσέτα

Φρόντισε να πάρεις τουλάχιστον μια μεγάλη πετσέτα μαζί σου, καθώς τη χρειάζεσαι για την άσκηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή αν πρόκειται να ξαπλώσεις σε πάγκους ή/και σε στρώματα κοιλιακών. Η πετσέτα είναι βασικό εργαλείο για να σκουπίζεις τον ιδρώτα του κόπου σου!

3. Νερό

Η ανάγκη για ενυδάτωση είναι αδιαμφισβήτητη. Για τον λόγο αυτό το νερό είναι απαραίτητο να σε συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της γυμναστικής. Προτίμησε ένα μεγάλο μπουκάλι, 1 ή 1,5 L, ειδικά τους μήνες που η εξωτερική θερμοκρασία είναι αυξημένη.

4. Μουσική

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ενώ γυμνάζεσαι. Για αυτό μην ξεχάσεις να προσθέσεις στον σάκο σου τα ακουστικά σου μία συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, που να είναι εύχρηστη, καθώς και ένα καλό ζευγάρι ακουστικά. Ίσως ένα mp3 να είναι καλύτερη επιλογή από το κινητό σου, για να μην μπαίνεις στον… πειρασμό να απαντάς σε μηνύματα και κλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Θα δεις που ο χρόνος θα περάσει πολύ πιο ευχάριστα και γρήγορα!

#NestleNoiazomaiΤip: Ολοκληρώνοντας την άσκηση είναι πραγματικά απολαυστικό ένα ντους που θα σε αναζωογονήσει, ώστε μετά να βγεις στο δρόμο και ... να πετάς! Για αυτό στον σάκο βάλε τις σαγιονάρες για τα αποδυτήρια, πετσέτα μπάνιου ή μπουρνούζι, αφρόλουτρο-σαμπουάν και καθαρά ρούχα για να αλλάξεις!

Τι περιλαμβάνει ο σάκος του γυμναστηρίου;

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!