Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Γυμναστική και Άθληση για τη νέα σεζόν

Επιστρέφοντας στη βάση σου, βρες νέους τρόπους άθλησης και γυμναστικής για τη νέα σεζόν. 

Βρες εναλλακτικούς τρόπους άθλησης και γυμναστικής για τη νέα σεζόν

Βρες εναλλακτικούς τρόπους άθλησης και γυμναστικής για τη νέα σεζόν

Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε, να μη θύμιζε καθόλου τα προηγούμενα, ωστόσο τίποτα δεν μας εμπόδισε να το απολαύσουμε στο έπακρο, βγαίνοντας λίγο εκτός προγράμματος, κάνοντας μικρές διατροφικές… ατασθαλίες και χαλαρώνοντας παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Επιστρέφοντας πλέον στη βάση μας, με «μπαταρίες» γεμάτες και καθαρό μυαλό, είμαστε πανέτοιμοι να προσαρμοστούμε στην κανονική ροή της καθημερινότητας, την οποία σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε με ωφέλιμες συνήθειες που θα αναβαθμίσουν τη ζωή μας. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Σεπτέμβριος ανέκαθεν υπήρξε ένας μήνας αλλαγών, αφού μαζί του υποδεχόμαστε και μία νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας!

Ακριβώς για αυτό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνουμε τη σχέση μας με τη φυσική άσκηση, ακόμη και εμείς που δεν είμαστε έτοιμες να ανανεώσουμε την εγγραφή μας στο γυμναστήριο. Πώς θα το καταφέρουμε; Επιλέγοντας μία από τις εναλλακτικές προτάσεις γυμναστικής, που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω! Διότι νοιάζομαι για τη φυσική μου κατάσταση, σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής!

Απολαμβάνουμε έναν απογευματινό περίπατο

Έχοντας επιστρέψει μόλις από την άδεια του καλοκαιριού, καλό θα ήταν να μην πιέσουμε τον εαυτό μας, πηγαίνοντας από το ένα άκρο στο άλλο. Εάν θέλουμε να ξεμουδιάσουμε το σώμα μας, δεν είναι απαραίτητο να εξαντληθούμε ή να γίνουμε μούσκεμα στον ιδρώτα. Μπορούμε απλά να φορέσουμε τα αθλητικά μας και να απολαύσουμε έναν μακρύ, απογευματινό περίπατο στην περιοχή μας και έπειτα να επιστρέψουμε σπίτι. Σε περίπτωση που είμαστε αρκετά αγύμναστοι, καλό θα ήταν να αρχίσουμε και να κλείσουμε τον περίπατό μας, κάνοντας μερικές διατάσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή η καθημερινή συνήθεια, πολύ σύντομα θα μετατραπεί στη νέα μας… λατρεία!

Βρες εναλλακτικούς τρόπους άθλησης και γυμναστικής για τη νέα σεζόν

Νοιαζόμαστε για το σώμα μας, έχουμε «σύμμαχο» την τεχνολογία

Με άλλα λόγια, ανακαλύπτουμε τις ψηφιακές εφαρμογές και τα online μαθήματα που μας εξασφαλίζουν μία προπόνηση υψηλών προδιαγραφών, παρόμοια με αυτή που θα πραγματοποιούσαμε στο γυμναστήριο. Έχοντας στην οθόνη τον instructor να μας δίνει όλες τις απαραίτητες κατευθύνσεις, μπορούμε να γυμναστούμε όπου και όποτε εμείς θέλουμε, επιλέγοντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο βέβαια θα ανταποκρίνεται στις ικανότητες και την εμπειρία μας. Έτσι νοιαζόμαστε για το σώμα μας και τη γενική φυσική μας κατάσταση.

Βρες εναλλακτικούς τρόπους άθλησης και γυμναστικής για τη νέα σεζόν

Αγαπάμε το περιβάλλον, βολτάρουμε πάνω σε… δύο ρόδες

Ακόμη και αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που βολτάραμε πάνω σε ένα ποδήλατο, είναι βέβαιο πως μόλις ακουμπήσουν τα πόδια μας στο πετάλι, θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όσο ο καιρός είναι ακόμη με το μέρος μας, το ποδήλατο αποτελεί ξεκάθαρα τον πιο διασκεδαστικό τρόπο εκγύμνασης, ενώ είναι μία εξαιρετική και «πράσινη» εναλλακτική μετακίνησης για τις κοντινές αποστάσεις, όπως τις επισκέψεις μας στο σούπερ μάρκετ. Έτσι, όχι μόνο θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το περιβάλλον, αλλά θα κάνουμε και ένα δώρο ευεξίας στον εαυτό μας!

Συνεχίζουμε τα μακροβούτια και το κολύμπι

Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε ανεπιστρεπτί; Όσο η θερμοκρασία παραμένει σταθερά υψηλή, εμείς συνεχίζουμε να δροσιζόμαστε στις πλησιέστερες ακτές της Αττικής. Δεν έχει σημασία εάν δεν διαθέτουμε τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να εξασκηθούμε σε τακτική βάση. Επωφελούμαστε από τα μεσημέρια που σχολάμε νωρίς, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, συνεχίζοντας να εξασκούμε  τις ικανότητές μας στο κολύμπι και στα μακροβούτια! Ποιος ξέρει, ίσως αυτή η συνήθεια γίνει η αφορμή να συνεχίσουμε το κολύμπι μας και τους χειμερινούς μήνες, ανακαλύπτοντας τα πολλαπλά οφέλη της χειμερινής κολύμβησης.

Βρες εναλλακτικούς τρόπους άθλησης και γυμναστικής για τη νέα σεζόν

Νοιάζομαι tip: Για όσο οι λιακάδες είναι «σύμμαχοί» μας, ας κερδίσουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις προπονήσεις μας σε λόφους, πάρκα και άλλα «καταπράσινα» σημεία της πόλης μας!

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!