Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Βγάλε βόλτα τον σκύλο σου & Γυμνάσου

Αν έχεις σκύλο ξέρεις πόσο ανάγκη έχει την καθημερινή του βόλτα. Βγάλε βόλτα τον σκύλο σου και γυμνάσου παράλληλα για μια πιο υγιεινή καθημερινότητα!

Βγάλε βόλτα τον σκύλο σου & Γυμνάσου

Βγάλε βόλτα τον σκύλο σου & Γυμνάσου

Οι βόλτες σας μπορούν να γίνουν μια ευκαιρία για να απολαύσετε αρκετό χρόνο μαζί Με τη συντροφιά του πιστού σου φίλου, η άσκηση θα γίνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνεις αφορμές για να την αποφύγεις.

Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με αργό περπάτημα, που σταδιακά γίνεται όλο και πιο γρήγορο, μέχρι να γίνει τζόκινγκ. Όμως, αν έχεις σκύλο γνωρίζεις ήδη πως ποτέ η βόλτα δεν είναι μόνο περπάτημα... Είναι και συνεχείς στάσεις στις οποίες πρέπει υπομονετικά να περιμένεις να μυρίσει ό,τι του έχει τραβήξει την προσοχή.

Η αλήθεια είναι πως μάλλον είναι δύσκολο να κρατήσεις τον καρδιακό ρυθμό σου όταν κάνεις έντονο περπάτημα, από τη στιγμή που ο σκύλος σου συχνά σταματάει. Σε αυτήν την περίπτωση, το μυστικό είναι να μην σταματάς εσύ. Αν του φοράς επεκτεινόμενο λουρί, μπορείς να συνεχίσεις να περπατάς, χαλαρώνοντας το λουρί του, ενώ αν ο σκύλος δεν σε ακολουθήσει, τότε μπορείς να περπατήσεις προς το μέρος του.

Βγάλε βόλτα τον σκύλο σου & Γυμνάσου

Μια άλλη επιλογή είναι να αξιοποιήσεις τις στάσεις του για μερικές στατικές ασκήσεις, όπως διατάσεις ακόμα και κάμψεις ή χαμηλά καθίσματα, μέχρι να ξεκινήσει και πάλι. επίσης, μπορείς να επιλέξεις επί τόπου τροχάδην ή μικρά πηδηματάκια που θα κρατήσουν ψηλά τους σφυγμούς σου.

Όταν φτάσετε στο πάρκο, μπορείς να κάνεις κάποιες στατικές ασκήσεις, χρησιμοποιώντας τον σκύλο σου ως χρονόμετρο. Για παράδειγμα, μπορείς να πετάξεις ένα ξύλο όσο πιο μακριά μπορείς και να κάνεις μια δεκάδα κοιλιακών ή πους απς μέχρι να το φέρει πίσω.

Για περισσότερη αεροβική άσκηση, μπορείς να προκαλέσεις το σκύλο σου να τρέξετε μαζί. Όπως και στην εκπαίδευση, αν τον μάθεις ότι μετά από 20 λεπτά τρέξιμο σας αξίζει μια καλή στάση με ένα μπισκότο επιβράβευσης, είναι βέβαιο ότι ο σκύλος θα τρέχει με πολλή όρεξη την επόμενη φορά!

Για υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας, μπορείς να οργανώσεις ένα… δρόμο μετ’ εμποδίων. Στήσε διάφορα εμπόδια με πέτρες που πρέπει να περάσεις από πάνω ή κλαδιά για να περάσεις από κάτω και τρέξτε παρεούλα. Είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστηθεί και θα διασκεδάσει με την ξαφνική κοινή σας περιπέτεια!

#NestleNoiazomaiΤip: Αν το σκυλάκι σου είναι μικρό και όχι τόσο αθλητικό και δεν προτιμάει τις μεγάλες βόλτες, μην απογοητεύεσαι. Σίγουρα θα απολαύσει να σε βλέπει να κάνεις τις ασκήσεις σου στο σαλόνι!

Βγάλε βόλτα τον σκύλο σου & Γυμνάσου

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!