Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Τι χορό να ξεκινήσω;

Ο χορός είναι ένας τρόπος για να γυμναστείς ενώ παράλληλα διασκεδάζεις με την ψυχή σου. Ενημερώσου εδώ για τα είδη χορού & διάλεξε τι χορό να ξεκινήσεις!

Τι χορό να ξεκινήσω;

Τι χορό να ξεκινήσω;

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστήριο… ξανασκέψου το! Υπάρχει και άλλος τρόπος για να γυμναστείς, και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, ετοιμάζοντας παράλληλα τον εαυτό σου για τα καλοκαιρινά μπάνια. Πρόκειται για το χορό, ο οποίος συνδυάζει και τα δύο! Ας δούμε παρακάτω κάποια είδη χορού που μπορείς να δοκιμάσεις.

Latin

Πρόκειται για μία ολόκληρη κατηγορία χορών, μερικοί από τους οποίους είναι η σάλσα και η ρούμπα και είναι χοροί που προέρχονται από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Οι latin χοροί περιλαμβάνουν έντονες και γεμάτες αισθησιασμό χορευτικές κινήσεις. Εάν σκοπεύεις να ξεκινήσεις το χορό, οι latin χοροί θα πρέπει να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές σου.

Zumba

Η Zumba είναι ένας χορός που συνδυάζεται με αερόβια άσκηση και είναι ιδανικός για να γυμνάσεις το σώμα σου. Ανήκει στην κατηγορία dance fitness και βοηθάει στην γρήγορη απώλεια βάρους. Είναι ένας χορός ο οποίος σε κρατάει σε μια διαρκή κίνηση και έχει ολοένα και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια.

Ομάδα χορευτών/ Τι χορό να ξεκινήσω

Σύγχρονος

Ο σύγχρονος χορός μπορεί να έχει κάποια κοινά στοιχεία με το μπαλέτο, αλλά ουσιαστικά διαφέρει αρκετά, δίνοντας την ευκαιρία στους χορευτές να εκφραστούν μέσα από ελεύθερες και δημιουργικές κινήσεις. Είναι ένας χορός που δεν απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, γιατί ο κάθε χορευτής εκφράζεται με τον τρόπο που αυτός θέλει, χωρίς να περιορίζεται σε συγκεκριμένα βήματα ή χορογραφίες. Συν τοις άλλοις, θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις όχι μόνο το πνεύμα αλλά και το σώμα σου.

Hip Hop

Είναι ένα είδος χορού που ξεκίνησε κυρίως στην Αμερική και συνήθιζε να εκφράζει το «στυλ του δρόμου». Τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στα προγράμματα σχολών χορού στην Ελλάδα, και προσφέρει εντυπωσιακές χορογραφίες. Το hip hop είναι ένας χορός που αναμφισβήτητα θα σε ζωντανέψει και θα κάνει την φυσική σου κατάσταση, ακόμα καλύτερη.

Γυναίκα χορεύει μπροστά από καθρέφτη/Τι χορό να ξεκινήσω;

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!