Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Νέος φοιτητής; Tips για το νέο ξεκίνημα!

Νέος φοιτητής, νέο ξεκίνημα και είναι μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Δες tips για το νέο ξεκίνημα 

Νέος φοιτητής; Tips για το νέο ξεκίνημα!

Νέος φοιτητής; Tips για το νέο ξεκίνημα!

Παράλληλη εργασία

Σίγουρα οι υποχρεώσεις και τα μαθήματα που θα έχεις ειδικά τον πρώτο καιρό θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο, και δεν θα έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Μόλις περάσει όμως το πρώτο διάστημα και προσαρμοστείς μπορείς να σκεφτείς το ενδεχόμενο να αναζητήσεις μια δουλειά που θα μπορέσει να ενισχύσει τα οικονομικά σου και θα σε κάνει περισσότερο ανεξάρτητο. Να θυμάσαι βέβαια ότι προτεραιότητα είναι η σχολή σου και όχι η νέα σου δουλειά. Επομένως τις παραμέτρους τις δουλειάς θα πρέπει να τις ορίσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τη σχολής σου και όχι το αντίθετο.

Είναι αυτό που ήθελες;

Είσαι τυχερός και έχεις περάσει στη σχολή που ήταν η πρώτη σου επιλογή; Όσο περνάει ωστόσο ο χρόνος και έχεις μεγαλύτερη τριβή με το αντικείμενο ανακαλύπτεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες και τελικά δε σου αρέσει. Μην αγχώνεσαι! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ορίσεις ένα διάστημα μέσα στο οποίο θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στη σχολή σου και από εκεί και πέρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αναζητήσεις κάποια άλλη κατεύθυνση που πιθανόν να σου αρέσει περισσότερο και να τη δοκιμάσεις.

Νέος φοιτητής; Tips για το νέο ξεκίνημα!

Βρες την ισορροπία ανάμεσα σε σπουδές και διασκέδαση

Είσαι φοιτητής, οι περισσότερες παρέες σου είναι και αυτοί φοιτητές οπότε  έχετε παρόμοια ωράρια και τον ίδιο ελεύθερο χρόνο. Έτσι είναι αρκετά δελεαστικό να βγεις μια απλή βόλτα η οποία θα καταλήξει μέχρι αργά το βράδυ και πολλές φορές θα βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις εκτός προγράμματος και δεν μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί! Αυτό δεν είναι κακό εφόσον συμβαίνει σπάνια, αλλά είναι καλό να προσέξεις να μη γίνει συνήθεια η οποία μπορεί να σε αποπροσανατολίσει από τους στόχους σου. Από την άλλη εάν είσαι τύπος «σπιτόγατος» και διαβάζεις όλη την ημέρα, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι σίγουρα χρειάζεσαι κάποια διαλλείματα από τη ρουτίνα για να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες που θα γίνουν συναρπαστικές αναμνήσεις! Η χρυσή τομή ανάμεσα στις σπουδές και τη διασκέδαση είναι να βρεις την ισορροπία που σου ταιριάζει!

#NestleNoiazomaiΤip: Χαλάρωσε, απόβαλε το στρες και απόλαυσε αυτή τη νέα συναρπαστική περιπέτεια που σε περιμένει πίνοντας ένα Nescafé!

Νέος φοιτητής; Tips για το νέο ξεκίνημα!

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!